Leuk dat je interesse hebt in werken bij Nederrijn Schoonmaak of dat je al werkzaam bent bij ons!

Al ruim veertig jaar staat Nederrijn voor gewoon goed schoon. Hiermee bedoelen wij dat we de nadruk leggen op onze hoofdtaak: schoonmaken. Dat klinkt heel vanzelfsprekend en gewoon, maar wij realiseren ons dat gewoon eigenlijk heel bijzonder is. 

Nederrijn als werkgever staat dichtbij de medewerkers, dichtbij de opdrachtgevers en dichtbij de werkvloer. Wij vertrouwen op onze medewerkers en geloven erin dat zij specialist zijn in hun werk. Wil jij hier deel van uitmaken? Bekijk dan eens onze vacatures. Of stuur een open sollicitatie.

Waarom Nederrijn Schoonmaak?

"Bijzonder schoon; dat is mensenwerk". Dat is ons motto. Onze medewerkers zijn voor ons het belangrijkste. Als zij er niet zijn dan kunnen we simpelweg niet schoonmaken. Zij zijn dus het succes van onze organisatie. Wij willen graag dat iedereen zich bij ons thuis voelt, trots is op Nederrijn en gezond en gemotiveerd aan het werk kan. Dat doen we door persoonlijke aandacht, attenties, waardering en door ontwikkeling en aandacht voor het welzijn van onze medewerkers. Dat betekent dat we ook in moeilijke tijden voor je klaar staan! Wil je meer weten over wat wij allemaal te bieden hebben? Klik op onderstaande vlakken.

*Onderstaande voorwaarden zijn van toepassing op onze functies in de schoonmaak, vallend onder de cao Schoonmaak- en glazenwassersbedrijf. Voor de staf- en managementfuncties gelden andere voorwaarden die per functie zijn bepaald of nader bepaald worden.

Salaris en vergoedingen

Je salaris ligt bij Nederrijn gemiddeld 20 procent hoger dan het minimumloon.

Ontwikkeling en welzijn

Bij Nederrijn kun je jezelf blijven ontwikkelen door middel van cursussen en trainingen.

Aan de slag

Nederrijn investeert in een prettige werkomgeving en zorgt voor de juiste werkuitrusting.

Voordelen

Als je bij Nederrijn Schoonmaak in dienst bent, vinden we een balans tussen werk en privé belangrijk.

Wil je ons team versterken?
Solliciteer dan nu.

Stel je vraag